Wat zegt jouw innerlijke kompas?

We hebben in deze tijd ‘het denken’ vaak op de eerste plaats staan. Denken wordt ook veel gestimuleerd op school, door ouders en de rest van onze omgeving. Hierdoor denken we wel te weten waar we goed in zijn en welke werkzaamheden bij ons passen.

Het klopt inderdaad dat we dat zelf wel weten. Echter het is niet ons beredeneervermogen wat ons deze informatie geeft. Het is ons innerlijk weten! Dit is jouw nauwkeurig afgestelde kompas die je haarfijn kan vertellen welke koers je op dit moment in jouw leven mag gaan varen. Maar hoe bereik je deze informatie in een tijd van games, smarttelefoons, vloggen, etc…

Er zijn verschillende manieren die je helpen toegang te krijgen tot je innerlijk weten. Het belangrijkste hierbij is dat je je hiervoor openstelt en bereid bent even tot stilstand te komen. Een wandeling in de natuur, luisteren naar de geluiden om je heen, even alle smart gadgets wegleggen en niets doen. Dit zijn manieren om de stilte in jezelf op te zoeken.       

Als je dit lastig vindt is het misschien fijn om hierbij hulp te vragen. Een coach kan jou helpen om met technieken die bij jou passen jouw innerlijk weten aan te boren.

Red Moon Coaching and more geeft jou met diverse technieken handvatten om meer over jezelf te weten te komen. In mijn coaching maak ik naast de werkvormen van het Talentenspel en NLP desgewenst ook gebruik van ontspanningsoefeningen. Op deze manier kom je te weten waar jij gelukkig van wordt en waar jij energie van krijgt!