Over Red Moon

De naam van mijn bedrijf is afgeleid van mijn naam Wendy (Jacobs-) Moonen en een knipoog naar mijn haarkleur.

Toen mijn voormalige werk als jurist mij niet meer gaf wat ik nodig had, ben ik op zoek gegaan naar wat mijn drijfveren zijn in het werk. Heel cliché verwoord, ik ging op zoek naar zingeving!

Ik had in de jaren daarvoor veel (lichamelijke en mentale) spanning opgebouwd en had de wens om meer ontspannen en bewuster te gaan leven en werken.

Dit is inmiddels alweer heel wat jaren geleden. In deze voorbije periode ben ik mij meer gaan verdiepen in allerlei manieren van zelfontwikkeling en het verkrijgen van meer bewustzijn. Hierbij geholpen door mijn eigen ervaringen en diverse NLP opleidingen (Neuro Linguïstisch Programmeren) ben ik langzaam in het vak van coachen gerold. In aanvulling op genoemde opleidingen heb ik verder de opleiding tot Jongtalentencoach en de opleiding NLP Powerkids gevolgd.

Gaandeweg kwam ik er achter dat ik me sterk op de  mindset had gericht. Deze eenzijdigheid maakte dat ik wat miste…Mijn kennismaking met de yoga en adem-en ontspanningsoefeningen van Van Dixhoorn brachten hierin verandering. Wat een openbaring was het om te ervaren dat er een veel diepere en intensere manier van ontspanning mogelijk was! Inmiddels heb ik de opleiding tot docent Nieuwe Tijds Yoga afgerond en geef ik zowel yogales in groepen als individueel. In mijn praktijk kun je terecht voor diverse behandelingen die allemaal als doel hebben om je (lichaams)bewustzijn te vergroten. Het resultaat is meer kennis over de manier waarop jouw systeem werkt en hoe je diep(er) kunt ontspannen.

Kortom, het begeleiden van mensen naar een hoger lichaamsbewustzijn is mijn grootste passie!