Training: Van faalangst naar zelfvertrouwen

Indien je last hebt van faalangst werken wij met NLP-technieken om jouw beperkende overtuigingen op te sporen en om te buigen naar helpende overtuigingen. Met NLP interventie ontdek jij jouw hulpbronnen die ervoor zorgen dat jij kalm en easy blijft in voor jou spannende situaties zoals het maken van schoolexamens en toetsen, het afleggen van je rijexamen, het geven van een presentatie etc.. Op deze wijze ontstaat meer zelfvertrouwen, bewustwording en heb je geleerd  om te gaan met faalangst.

Het coachtraject duurt circa 8 weken en bestaat uit:

  • vier sessies die op maat zijn gemaakt. De eerste sessie start met een kennismaking met aansluitend de start van de coaching (duur ca. 1 ½ uur).
    Afhankelijk van de leeftijd van de deelnemer vindt dit gesprek met (een van) de ouders plaats. Hierna wordt de coaching vervolgd in drie sessies van ca. 1 ½ uur;
  • Opdrachten om thuis zelf mee aan de slag te gaan;
  • Materiaal om jouw moodboard te maken;
  • Uitwerking van een NLP-oefening (contrast analyse en opgedane inzichten) zodat je deze als naslagwerk kunt gebruiken bij de door jou gestelde doelen in de toekomst.

De coaching vindt plaats in onze praktijkruimte in Heerlen of op locatie. Dit kan vooraf worden besproken. Een voorwaarde is dat coaching plaatsvindt in een rustige omgeving.

Het kennismakingsgesprek is gratis!